- 1 stor eller 2 små rødbeder
- 1 mellemstort løg
- 4 fed hvidløg
- 1 dl røde splitlinser
- 2, 5 dl vand
- 1 tsk tørret timian
- evt. salt og peber efter behag
torsdag den 4. september 2008
Spaghetti med rødbede og linser
Det er sæson for rødbeder, og kun fantasien sætter grænser for, hvad de kan bruges til: Salater, supper, karryretter, kager... I denne ret erstatter rødbedeblandingen den mere traditionelle og lige så velsmagende tomatsauce. Den kan også blendes , hvis man ønsker en "rigtig" sauce, og andre urter kan bruges i stedet for timian. Og andre typer pasta end spaghetti kan selvfølgelig også bruges.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
1 kommentar:
Denne opskrift glæder jeg mig ekstra meget til at prøve. Jeg kan egentlig godt lide rødbeder, men jeg ved aldrig hvad jeg skal bruge dem til. Jaja, det er nok et udtryk for manglende fantasi.
Denne opskrift ser meget lækker ud og den skal helt sikkert prøves. Tak.
Send en kommentar