- 4 dl sojamælk naturel
- saften af ½ citron
- 1 fed hvidløg, presset
- 2 tsk tørret timian
- salt efter behag
mandag den 9. februar 2009
Smøreost med timian og hvidløg
Denne ost har en frisk og lidt syrlig smag, men kan smages til med de urter og krydderier, man nu synes bedst om. Opskriften er inspireret af Inga-Britta Sundqvists Vegofraiche fra hendes Vegetarisk kogebog.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
4 kommentarer:
Ah, den opskrift skal straks afprøves! Jeg voksede op på landet og spiste urimelige mængder knapost som barn, men jeg havde aldrig så meget som overvejet, at man også kan lave det med sojamælk. Min gamle favorit var med hvidløg og dild. Tusind tak for opskriften! :-)
Håber den falder i din smag!
Hej!
Tænkte på, om denne smørreost egentlig kan udgøre det for creme fraiche også? måske hvis det drypper lidt mindre af? (Så det bliver mere flydende)
Hej! Jeg tror godt du kan bruge den som creme fraiche, hvis du skal bruge det i en opskrift. Blot undlad hvidløg og timian. Hvis den bliver for tør, kan du tilføje lidt af "vallen". Held og lykke med at prøve dig frem :)
Send en kommentar