torsdag den 18. september 2008

Grønsager i kokosmælk

En indonesisk inspireret ret, der kan serveres med ris eller nudler.


  • 1 porre
  • 2 håndfulde grønne bønner
  • 2 kartofler
  • 2 gulerødder
  • lidt chili efter smag
  • 1 dåse kokosmælk (400 ml)
  • 1 halvt blomkålshoved (brug gerne de grønne blade, hvis de ikke er for grove)
  • evt. salt og peber
Porre, gulerødder og kartofler skæres i skiver eller små stykker. De kommes i en gryde sammen med bønner, kokosmælk og chili. Det hele bringes i kog og for lov at simre i 15 min. ved svag varme. Imens deles blomkålshovedet i små buketter, og blomkålsbladene skæres i mindre stykker. De tilsættes kokosblandingen, som får lov til at simre yderligere 5-10 min. eller indtil blomkålsstykkerne er tilpas kogte. Smages evt. til med salt og peber.

Ingen kommentarer: