tag:blogger.com,1999:blog-7073821320302549649.post6310689555402002532..comments2015-11-03T14:27:59.177+01:00Comments on Mynte og kakao: Smøreost med timian og hvidløgKarinhttp://www.blogger.com/profile/12440121271550908494noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7073821320302549649.post-27323366847679590832010-10-20T15:48:44.784+02:002010-10-20T15:48:44.784+02:00Hej! Jeg tror godt du kan bruge den som creme frai...Hej! Jeg tror godt du kan bruge den som creme fraiche, hvis du skal bruge det i en opskrift. Blot undlad hvidløg og timian. Hvis den bliver for tør, kan du tilføje lidt af "vallen". Held og lykke med at prøve dig frem :)Karinhttps://www.blogger.com/profile/12440121271550908494noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7073821320302549649.post-12106193961347669912010-10-20T11:34:19.302+02:002010-10-20T11:34:19.302+02:00Hej!
Tænkte på, om denne smørreost egentlig kan ud...Hej!<br />Tænkte på, om denne smørreost egentlig kan udgøre det for creme fraiche også? måske hvis det drypper lidt mindre af? (Så det bliver mere flydende)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7073821320302549649.post-8011582514263039542009-02-13T17:18:00.000+01:002009-02-13T17:18:00.000+01:00Håber den falder i din smag!Håber den falder i din smag!Karinhttps://www.blogger.com/profile/12440121271550908494noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7073821320302549649.post-4009199380408927182009-02-12T19:58:00.000+01:002009-02-12T19:58:00.000+01:00Ah, den opskrift skal straks afprøves! Jeg voksede...Ah, den opskrift skal straks afprøves! Jeg voksede op på landet og spiste urimelige mængder knapost som barn, men jeg havde aldrig så meget som overvejet, at man også kan lave det med sojamælk. Min gamle favorit var med hvidløg og dild. Tusind tak for opskriften! :-)Anonymousnoreply@blogger.com