tag:blogger.com,1999:blog-7073821320302549649.post2212341669724062399..comments2015-11-03T14:27:59.177+01:00Comments on Mynte og kakao: ArtiskokkerKarinhttp://www.blogger.com/profile/12440121271550908494noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-7073821320302549649.post-52037962085281730322012-04-30T16:12:11.246+02:002012-04-30T16:12:11.246+02:00Jeg plejer at købe mine artiskokker hos de udenlan...Jeg plejer at købe mine artiskokker hos de udenlandske grønthandlere, altså indvandrerne :) De er altid friske og lækre og endda ofte billigere end Føtex osv.<br /><br />Bon appetitAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7073821320302549649.post-16067907702398785952012-03-05T11:21:40.444+01:002012-03-05T11:21:40.444+01:00Hej Hans!
Jeg er så heldigt stillet, at jeg har e...Hej Hans!<br /><br />Jeg er så heldigt stillet, at jeg har en køkkenhave og kan dyrke mine egne artiskokker (til gengæld bliver de ikke så store som dem man køber).<br /><br />Desværre kan jeg nok ikke hjælpe dig med hensyn til indkøb af artiskokker. Normalt kan man få dem om sommeren eller først på efteråret. Måske kan du finde nogle hos velassorterede "etniske" grønthandlere, men da det ikke er sæson for artiskokker, skal du nok ikke have for store forventninger.<br /><br />Mvh.<br />KarinKarinhttps://www.blogger.com/profile/12440121271550908494noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7073821320302549649.post-44921510204875079122012-03-03T10:17:45.369+01:002012-03-03T10:17:45.369+01:00Jeg giver dig ret i at friskkogte artiskokker virk...Jeg giver dig ret i at friskkogte artiskokker virkelig er en delikatesse! Jeg plejer at dyppe bladene i olivenolie, hvilket også giver dem en fremragende smag.<br />Kan du fortælle mig hvor du køber dine? Nogle gange har de dem nemlig i Bilka, men ikke i øjeblikket og jeg får nemlig gæster næste weekend som jeg gerne vil servere retten for.<br /><br />Mvh HansHanshttp://www.farsbrød.dknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7073821320302549649.post-26739764099975171532009-09-08T14:53:17.612+02:002009-09-08T14:53:17.612+02:00Jeg har godt nok aldrig smagt stokken af "rig...Jeg har godt nok aldrig smagt stokken af "rigtige" artiskokker, men jeg fik en gang i Frankrig noget der kaldes "cardon". Det er stokken af en plante der er tæt beslægtet med artiskokken (og som ligner den meget i øvrigt), og det smager faktisk også artiskokagtigt.<br /><br />Det kan godt være, at jeg skulle prøve at koge et par artiskokstokke næste gang. Der er godt nok mange fibre i stokken, men det vil måske hjælpe at skrælle den inden kogning. I hvert fald tak for idéen!Karinhttps://www.blogger.com/profile/12440121271550908494noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7073821320302549649.post-4759733801505810472009-09-07T13:09:59.493+02:002009-09-07T13:09:59.493+02:00Artiskokker smager rigtig dejligt og jeg plejer at...Artiskokker smager rigtig dejligt og jeg plejer at spise dem lige som dig. <br /><br />For nyligt så jeg et svensk madprogram, som handlede om ægte italiensk mad. Her fortalte de, at I visse dele af Italien spiser man faktisk også stokken fra artiskokkerne. Desværre var det ikke sådan en ret de skulle lave, så jeg fik ikke at vide hvad man kunne bruge stokken til, når den var blevet kogt. Det var lidt ærgerligt! Og jeg har desværre ikke så meget fantasi, at jeg selv skal i gang med at eksperimentere!Anonymousnoreply@blogger.com